Info

Distancer: 10,6 & 31,8 km & halv og hel marathon

Sted: Tjørnevænget 32, 4220 Korsør Racebreifing 22 dec. Fremmøde senest kl 8:45. Løbsinfo 8:50. Start for alle distancer kl 9:00. Parkering ved Rema ved skovvejen, kjærsvej, Agersøvej, Elme Allé, Fredensvej, (Tjørnevænget FORBUDT) Parker venligst så I viser hensyn til husejerne, og lovlige parkeringer ? 2 toiletter: Indgang ved den røde løber ud til vejen på adressen – sko bedes tages af i bryggers. ? Forbered jer på kæmpe kø inden starten ? Depot: slik, chips, peanuts, skum, snøfter, bananer. Vand, saft, soda, kakao. (Vanddepot ude halvvejs på ruten) Regler, Tidstagning og medalje: Der løbes på eget ansvar og der løbes efter færdselsloven, og ingen affald i naturen. Man står selv for sin tid. Det er forbudt med autostop og stoppe uret før du er i mål. Det er muligt at opgraderer under løbet, men aldrig nedgraderer. Opgraderer man, skal opgraderingen gennemføres ellers bliver løbet ikke godkendt og tæller som en DNF (Did not finish) Der er medaljer til alle som gennemfører. Dem som er tilmeldt sent efter de 250 får sidste års medalje (Rød med julemand og ingen dato på – de deltagere ved besked via deres tilmelding) Alle andre før den nye blå medalje. Ruten skal overholdes. Følg pile➡️↗️⬆️↪️↩️⤴️? Overholdes følgende ikke, bliver man disket. Ruten Bliver kun rute 2, den med de Orange pile (ruten er den ved strand, lystskoven og noret) Rute 1 med hvide pile bliver nedlagt. Forklaring følger til løbsinfo. Når I kommer i mål, skal i gå ind i entreen og skrive jeres tid på deltagerlisten som er printet hvor jeres navn står på udefra den distance i er tilmeldt. Herefter tager i medaljen stolt over hovedet ????‍♀️?‍♂️ Der vil være linet op indenfor med borde og bænke, hvor i kan få varmen og nyde othellokage, småkager, kaffe og varm kakao med flødeskum og en kold juleøl ?? Ved tvivlspørgsmål så find de 3 smukke damer (Svigermor, mor og husets chef) ?? Vi glæder os rigtig meget til endnu en hyggelig dag i løbeskoene sammen med jer, og løbe julen imøde med god energi og masser af glæde ????‍♀️?‍♂️ Jule hilsner fra os ?‍?‍?
Depot & forplejning:
Depotet vil bl.a. være cola, kakao, saft, vand, kanelgifler el. mazarintærte, slik, chokolade, peanuts el. saltstænger. Depotet er placeret ved start & mål, og passeres for hver omgang på 10,6 km. Der vil også  være væskedepot halvvejs ude på ruten.
Gennemførelse:
Trivsel 24syv Marathon løbes efter Klub100 reglementet. Løbet gennemføres kun, såfremt der er minimum 3 marathonløbere til start som alle skal gennemfører før at løbet tæller officielt til Klub100 statistikken. Alle der gennemfører uanset distance får samtidig en medalje. Ydermere lægges diplomet op her på siden under ‘diplom’. Ifølge Klub100 marathon Danmarks reglement kan du opgradere en distance, men ikke nedgradere. DNS, DNF eller gennemført på den tilmeldte distance. OPGRADERING ER MULIGT FØR OG UNDER LØBET. MEDALJE FÅS SÅFREMT DEN OPGRADERET DISTANCE ER GENNEMFØRT. NEDGRADERING FØR START SKAL VÆRE NOTERET PÅ DELTAGERLISTEN 15 MIN FØR START VED FREMMØDET. NEDGRADERING UNDER LØBET ER IKKE MULIGT. GENNEMFØRER MAN IKKE DEN TILMELDTE ELLER OPGRADERET DISTANCE, TÆLLER DEN SOM EN DNF’ER = DID NOT FINISH, OG DERMED INGEN MEDALJE.
Afbud:
Forhindring af fremmøde bedes du kontakte mig på sms 29 46 53 64. Ved tilmelding og betaling for specifik begivenhedsmedalje, så skal afbudet ske inden kl 22 dagen før, så kan det være at der står en anden deltager klar til at overtage den medalje du har sat dig på. Såfremt at der ikke er nogen som kan overtage din startplads inden kl 22, så kan betalingen ikke overføres tilbage, eller videre flyttes til et kommende løb, da den specifikke medalje ikke vil kunne bruges til andre kommende løb. Dit deltagergebyr kan du ikke få refunderet, men derimod få flyttet til et nyt løb på et selvvalgt tidspunkt. (Ved støtteløb, samt løb med specifik specialmedalje kan ens deltagergebyr ikke refunderes, eller overfører betalingen til et andet løb, grundet at medaljerne vil gå til spilde, med mindre at der er andre deltagere som kan overtage dem. Dette kan lade sig gøre ved afbud 2 dage forinden hvis der står folk i kø til at kunne overtage din plads og medalje. Det er tilladt at sælge/overdrage sin plads til en anden løber som gerne vil overtage din startplads og medalje. Ved normal løb, kan end startgebyr overføres til næste kommende løb. Kommer du for sent til løb noteres din bruttotid (altså fra startskuddet lyder).
Tidstagning & tidsgrænse:
Man står selv for tidstagning. Der er samlet start på det annoncerede starttidspunkt og uret stoppes først, når målstregen passeres. Autopausefunktionen skal være deaktiveret. Du måler selv din sluttid og skriver den på resultatlisten, hvilken ligger i depotet (ellers spørg efter den). Kommer du for sent til løb noteres din bruttotid (altså fra startskuddet lyder). Tidsgrænsen er 6 timer og 30 min.
Ansvar:
Alle ens genstande som tasker + værdigenstande mm, opbevares på eget ansvar.
Toilet og bad forhold:
Se begivenhed.
Færdselsloven:
Færdselsloven skal overholdes. Affald hører ikke til i naturen, kast derfor skrald og papir i en affaldspose. Tidlig start er ikke mulig uanset socialt arrangement. Andre distancer end marathon kan få lov at starte forskudt, såfremt det aftales på forhånd med arrangøren.