Distancer: 10,6 & 31,8 km & halv og hel marathon

Sted: Tjørnevænget 32, 4220 Korsør

Parkering ved Rema ved skovvejen, kjærsvej, Agersøvej, Elme Allé, Fredensvej, (Tjørnevænget FORBUDT)
Parker venligst så I viser hensyn til husejerne, og lovlige parkeringer ?

2 toiletter:

Alle løb vil være med depot, og lidt hygge efter løbet med kage eller andet godt.

(Ved basisløb, vil der fremgå hvis der ikke er depot)

Efter løbet vil der være kolde øl og vand,?kaffe og kasko. Og så lækker kage, pizza, kebab eller andet som vi kan hygge med efter løbet.

PRIS 100 til mobilepay 29465364.

Regler, Tidstagning og medalje:
Der løbes på eget ansvar og der løbes efter færdselsloven, og ingen affald i naturen.

Man står selv for sin tid. Det er forbudt med autostop og stoppe uret før du er i mål.

Det er muligt at opgraderer under løbet, men aldrig nedgraderer.
Opgraderer man, skal opgraderingen gennemføres ellers bliver løbet ikke godkendt og tæller som en DNF (Did not finish)

Ruten skal overholdes. Følg pile➡️↗️⬆️↪️↩️⤴️?

Overholdes følgende ikke, bliver man disket.
Gennemførelse:

Trivsel 24syv Marathon løbes efter Klub100 reglementet. Løbet gennemføres kun, såfremt der er minimum 3 marathonløbere til start som alle skal gennemfører før at løbet tæller officielt til Klub100 statistikken.

Alle der gennemfører uanset distance får samtidig en medalje. Ydermere lægges diplomet op her på siden under ‘diplom’.

Ifølge Klub100 marathon Danmarks reglement kan du opgradere en distance, men ikke nedgradere.
DNS, DNF eller gennemført på den tilmeldte distance.

OPGRADERING ER IKKE MULIGT UNDER LØBET.

ønskes distance ændret, skal det ske 30 min før start igennem løbsarrangøren (Kenneth Sommer).

Det er godkendt at have sendt en sms som er modtaget 30 min før start med ændringen.

Afbud:

Forhindring af fremmøde bedes du kontakte mig på sms 29 46 53 64. Ved tilmelding og betaling for specifik begivenhedsmedalje, så skal afbudet ske inden kl 22 dagen før, så kan det være at der står en anden deltager klar til at overtage den medalje du har sat dig på. Såfremt at der ikke er nogen som kan overtage din startplads inden kl 22, så kan betalingen ikke overføres tilbage, eller videre flyttes til et kommende løb, da den specifikke medalje ikke vil kunne bruges til andre kommende løb.

Dit deltagergebyr kan du ikke få refunderet, men derimod få flyttet til et nyt løb på et selvvalgt tidspunkt.

(Ved støtteløb, samt løb med specifik specialmedalje kan ens deltagergebyr ikke refunderes, eller overfører betalingen til et andet løb, grundet at medaljerne vil gå til spilde, med mindre at der er andre deltagere som kan overtage dem. Dette kan lade sig gøre ved afbud 2 dage forinden hvis der står folk i kø til at kunne overtage din plads og medalje. Det er tilladt at sælge/overdrage sin plads til en anden løber som gerne vil overtage din startplads og medalje.

Ved normal løb, kan end startgebyr overføres til næste kommende løb.

Kommer du for sent til løb noteres din bruttotid (altså fra startskuddet lyder).

Tidstagning & tidsgrænse:

Man står selv for tidstagning. Der er samlet start på det annoncerede starttidspunkt og uret stoppes først, når målstregen passeres. Autopausefunktionen skal være deaktiveret. Du måler selv din sluttid og skriver den på resultatlisten, hvilken ligger i depotet (ellers spørg efter den).